Beskrivande texter

Jag jobbar mycket med tonalitet, innehållsstrategier och onlinekommunikation. De jobb jag är mest stolt över, går inte att visa upp eller lever bara en kort tid online. Det är dessutom svårt att visa hur rätt ord i ett köpflöde leder kunden hela vägen till slutfört köp. Dessa små ord är värda guld.

Längre texter är också roliga att skriva. Några som gillar hur jag skriver är Svenska Dagbladet, Resor, Åka Skidor, Mama, Metro samt en rad olika kund- och branschtidningar. Företag och organisationer som har anlitat mig är bland andra Coop, Systembolaget, SkiStar, Skanska, Åhléns, Nordea, ICA, Skatteverket, Försäkringskassan, Ekobrottsmyndigheten, Clas Ohlson, Vattenfall och Lion Alpin. Exempel på byråer som tycker att jag kan skriva är DDB, Forsman & Bodenfors, Antrop, Daytona (Itch), Creuna, Publicis Razorfish och Decerno.

Exempel

Surfdröm slog ut statusjobb – reportage i Svenska Dagbladet

Surfparadiset Biarritz – reportage i Åka Skidor

Sol, bad och rom på Barbados – reportage i Resor

Fransk golf i världsklass – reportage i Resor

En god resa till Baskiens kök – reportage i Resor

Barnens Bali – reportage i Resor

En lång rad byggprojekt – Skanska (skrolla ner)

Upptäck Stockholm – Master Card

NENT Group, iZettle och Svenska Spel – kundcase för Riada

Vemdalen – reportage för SkiStar

Exempel på artiklar  olika bransch- och kundtidningar

Vill du anlita mig?

Mejla till jag@carinbrink.se eller ring 0708-66 68 86. Jag ser fram emot att höra från dig.

No Comments

Leave a Reply