Strateg och skribent för Skanska

I över tio år har jag jobbat med Skanska. Mina uppdrag har handlat om allt från strategiska innehållsfrågor till skribentjobb. När hela Skanskas webbplats skulle göras om jobbade jag med innehåll på en strategisk nivå. Det handlade om struktur, användarvänlighet, målgrupper, beskrivning av kärnfrågor och olika verksamheter. 

Genom åren har jag skapat kampanjer och jobbat med innehåll inom olika strategiska områden som hållbarhet och säkerhet. Jag har även skrivit om en lång rad olika projekt för att belysa Skanskas bredd och djup. Några exempel:

Förbifart Stockholm 

Nationalmuseum, Stockholm

Söderpunkten, Helsingborg

Kvarteret Tändstickan, Göteborg

Barkarbystaden, Järfälla

Piren 2, Göteborg

Park49, Göteborg

Sthlm 01, Stockholm

Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

 

Utmärkelser för Skanskas webbplats:

Silver – Årets karriärsajt – Magnet Awards

Brons – Årets kampanj Young Professionals – Magnet Awards

Byråer som jobbade med Skanskas nya webbplats: Daytona och Söderhavet. Jag ingick i Daytonas arbetsgrupp. 

www.skanska.se

No Comments

Leave a Reply