SkiStar Vacation Club

Det färdiga resultatet

För en vecka sedan var jag i Sälen för att plocka hjortron och bada i fjällbäckar. Vid ett besök på Experium började jag bläddra i en broschyr och upptäckte att det var jag som skrivit texten. Så är det ofta. Jag skriver text och skickar iväg den. Ibland ser jag texten layoutad. Sällan ser jag det färdiga trycket. Andra gånger jobbar jag tätt med formgivaren genom hela processen.

Valet av arbetsprocess är ingenting jag funderar över särskilt mycket. Ibland fungerar det bäst på det ena sättet, ibland blir det smidigare att göra på ett annat vis.

Men oj, vad trevligt det är att se det färdiga resultatet. Det gör mig glad och stolt. För det är då jag ser hur bra det blev. Bra text + vackra bilder + snygg layout = tummen upp.

Samarbetspartner: SkiStars inhousebyrå (superduktigt folk!)

 

No Comments

Leave a Reply