Jag kan varmt rekommendera Carin Brink för uppdrag som ställer höga krav på noggrannhet, kreativitet och strålande samarbetsförmåga. Hon är en utmärkt copywriter på svenska och engelska och behärskar onlineområdet till fulländning. Carin kan också lösa problem och utmaningar i uppdragen, på strategisk nivå, såväl som i detaljer. Utan svårighet hanterar hon dessutom att samarbeta i uppdragsgivarens olika referens- och projektgrupper.

Kaj Sandart, Senior partner, Hallvarsson & Halvarsson

——————————————

Carin är en ovanligt skicklig copywriter med stor förståelse för onlinekommunikation. Hon är lyhörd för kundens behov och vet hur hon ska förpacka ett budskap som når ut. Carin är dessutom snabb, idéstark, rolig och enkel att jobba med.

Eva Siveland, copywriter, Daytona

——————————————

Carin är en enastående person och copywriter. Det är vid få tillfällen jag har haft glädjen att möta en så duktig copy. Carin kan konsten att fånga kundens behov och leverera texter av högsta kvalitet. Det är inspirerande att arbeta med Carin och jag kan varmt rekommendera henne.

Linda Stadhammar, Projektledare Online, Renault Nordic

——————————————

När jag behöver någon som snabbt förstår vad mitt behov är och vad som ska göras åt det och dessutom alltid levererar i tid, vänder jag mig till Carin. Ett kommunikativt problem som överlämnas till henne slutar snabbt att vara ett problem. Om det sedan handlar om strategi, onlinekommunikation eller något så praktiskt som en besvärlig text som ska göras tillgänglig för alla, spelar ingen roll.

Paula Hammerskog, kommunikationskonsult, Paulas Byrå (tidigare Cohn & Wolfe samt Kreab GavinAndersson)

No Comments

Leave a Reply